FAQ

De antwoorden op veel gestelde vragen. Mocht jou antwoord er niet tussen staan, dan horen we dat graag van je. Je kunt ons antwoordformulier hier vinden.

Je kunt bij ons veilig en vertrouwd betalen met iDeal, Bancontact en via een SEPA bankoverschrijving. Mocht je vragen hebben over betalen? Laat het ons weten.

Ja dat mag. Je mag artikelen die je hebt gekocht binnen 14 dagen retourneren. De retourtermijn gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt. Voor flessen geldt uiteraard dat ze alleen ongeopend retour gezonden mogen worden.

Binnen Nederland berekenen we €6,75 voor de bezorging van je pakket. Voor verzending naar België rekenen we €13,00. Boven de €150,00 versturen we je bestelling gratis.

Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 worden geplaatst, worden diezelfde dag verzonden. Je mag er vanuit gaan dat je bestelling de eerstvolgende werkdag bezorgd zal worden. Wij en de bezorgers van PostNL zullen er alles aan doen om de beloofde levertijd waar te maken. Houd je Track & Trace in de gaten voor de meest actuele informatie.

Jazeker! We hebben de allerbeste muziek voor je verzameld om tijdens je Gin & Tonic van te genieten! We’re here to help you chill!

The Gin Buzz Spotify playlist

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om bij ons te mogen kopen.

Jazeker! Je komt nog veel meer over ons te weten op de onderstaande platforms:

https://www.instagram.com/theginbuzz/   https://nl.pinterest.com/0cblffpbf5y827oobsd872nwvs210q/   https://www.facebook.com/The-Gin-Buzz-1559269294145717/

We versturen onze producten binnen Nederland en België. Ben je woonachtig in een ander land maar wil je toch graag kopen? Laat het ons dan hier even weten. Wellicht kunnen we je helpen.

© 2024 The Gin Buzz